Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

algemeen

  • Wat is Sportbase?

   Als medewerker van een sportbond, gemeente, lokale of provinciale sportorganisatie kan je via Sportbase de data en statistieken bekijken van 'jouw' sportclubs in Clubbase. Zo ben je nog beter in staat om 'jouw' sportclubs te ondersteunen. Tevens kan je gratis gebruik maken van verschillende promotiematerialen om bijv. de NOC*NSF Nationale Sportweek en Sportactie te promoten. Daarnaast vind je ook allerlei interessant informatie voor sportclubs die je in jouw werk kan gebruiken. Zo zorgen we samen voor een hogere sportparticipatie en sterke vitale sportclubs!

   Om gebruik te maken van de promotietool en inzicht te hebben in de data & statistieken, dien je jezelf wel aan te melden bij Sportbase. Zo zorgen we ervoor dat alleen die informatie die voor jouw relevant is, zichtbaar is.

  • Zijn er kosten verbonden aan het gebruik maken van Sportbase?

   Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Sportbase.

  • Wat is het verschil tussen Clubbase en Sportbase?

   Clubbase is de omgeving voor sportclubs waar zij van alles kunnen regelen voor hun sportclub. Meer informatie hierover vind je hier.

   Sportbase is de omgeving voor sportbonden, gemeenten, lokale en provinciale sportorganisaties, die zich bezighouden met het ondersteunen van sportclubs.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: