Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

wat is de sportactie?

Samen met Albert Heijn, de sportbonden, gemeenten en sportclubs gaan we de sport na de zomervakantie vol in de schijnwerpers zetten. De sportactie staat niet op zichzelf, maar is onderdeel van de NOC*NSF Nationale Sportweek en de landelijke campagne ‘Sport doet iets met je’. Van 14 tot en met 27 september krijgt iedereen bij minimaal €10 aan boodschappen bij Albert Heijn eenmalig tien digitale sportzegels in de AH-app. Tot en met 25 oktober kun je deze digitale zegels verzilveren bij de deelnemende sportclubs en proeflessen volgen. Zo hopen we zoveel mogelijk mensen te laten proeven van sport!

De sportactie is een uitgelezen kans om iedereen te laten ervaren hoe leuk het is om (weer) te sporten. Met het sportaanbod van de deelnemende sportclubs hopen we dat iedereen een sport vindt die bij hem of haar past en zo de smaak van het sporten te pakken krijgt. En dit jaar is de sportactie nóg harder nodig dan normaal, want door de coronacrisis heeft de sportwereld even stilgestaan en zijn veel mensen minder gaan sporten.

Als gemeente of sportbond speel je een belangrijke rol in het activeren van sportclubs en potentiële sporters. Een vitaal Nederland bereik je namelijk niet alleen: hoe groter het draagvlak onder sportclubs binnen jouw bond of gemeente, hoe meer sporters we samen bereiken. Promoot de sportactie en stimuleer de sportclubs binnen jouw bond of gemeente dus om óók mee te doen. Zo help je om de sportactie tot een zo groot mogelijk succes te maken!


Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: