Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

hoe meld ik mij aan bij Sportbase?

Als medewerker van een sportbond, gemeente, lokale of provinciale sportorganisatie kan je via Sportbase de data en statistieken bekijken van 'jouw' sportclubs in Clubbase. Tevens kan je gratis gebruik maken van verschillende promotiematerialen om bijv. de NOC*NSF Nationale Sportweek en Sportactie te promoten. Hiervoor dien je wel te zijn aangemeld als contactpersoon.

Stap 1

Inloggen gebeurt via je persoonlijke Sportprofiel. Deze dien je zelf aan te maken door in het menu op 'login' te klikken. Het kan zijn dat je al een sportprofiel hebt en al bent ingelogd. Ga dan direct verder met stap 2.

Stap 2

Om ervoor te zorgen dat jij alleen de data & statistieken kan zien van de voor jouw relevante sportclubs in Clubbase, hebben we enkele gegevens van je nodig. Stuur daarom een mail naar sportbase@nocnsf.nl en deel daarbij deze gegevens:

Algemene gegevens

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres (dit dient hetzelfde e-mailadres te zijn waarmee jij een Sportprofiel hebt aangemaakt)*
  • Telefoonnummer (optioneel)*
  • Organisatie waarbij je werkzaam bent
  • Functie (optioneel)** 

* Dit e-mailadres en telefoonnummer zijn voor de clubs binnen jouw werkgebied zichtbaar, zodat ze voor ondersteunende vragen snel contact met jou kunnen opnemen.
** door jouw functie te beschrijven, zien sportclubs nog beter waar ze jou (i.p.v. een collega) kunnen benaderen.

Jouw werkgebied

  • Voor welke sport(en) je actief bent*
  • In welke regio('s) je actief bent**

* Als jij sportclubs ondersteunt ongeacht welke sport, geef dan aan 'alle sporten'. Als jij sportclubs met een of meerdere sporten ondersteunt, geeft dan die specifieke sporten aan.
** Als jouw werkgebied heel Nederland omvat, geef dan aan 'heel Nederland'. Als jouw werkgebied een of meerdere plaatsen, gemeenten of postcodes omvat, geeft dit dan specifiek aan.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: