Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

vragen & contact

populaire vragen

  • Wat is Sportbase?

   Als medewerker van een sportbond, gemeente, lokale of provinciale sportorganisatie kan je via Sportbase de data en statistieken bekijken van 'jouw' sportclubs in Clubbase. Zo ben je nog beter in staat om 'jouw' sportclubs te ondersteunen. Tevens kan je gratis gebruik maken van verschillende promotiematerialen om bijv. de NOC*NSF Nationale Sportweek en Sportactie te promoten. Daarnaast vind je ook allerlei interessant informatie voor sportclubs die je in jouw werk kan gebruiken. Zo zorgen we samen voor een hogere sportparticipatie en sterke vitale sportclubs!

   Om gebruik te maken van de promotietool en inzicht te hebben in de data & statistieken, dien je jezelf wel aan te melden bij Sportbase. Zo zorgen we ervoor dat alleen die informatie die voor jouw relevant is, zichtbaar is.

  • Hoe meld ik mij aan bij Sportbase?

   Op de homepagina vind je direct de knop om jezelf aan te melden bij Sportbase. Vervolgens wordt je stapsgewijs meegenomen in wat je moet doen om jezelf aan te melden en te profiteren van alle functionaliteiten van Sportbase. 

  • Wat kan ik met de data & statistieken?

   Als medewerker van een sportbond, gemeente, lokale of provinciale sportorganisatie kan je via Sportbase de data en statistieken bekijken van 'jouw' sportclubs in Clubbase. Zo kan je 'jouw' sportclubs nog beter ondersteunen bij het matchen tussen hun aanbod en de vraag van (potentiële) sporters.

  • Welke promotiematerialen zijn er voor mijn organisatie beschikbaar?

   Er zijn promotiematerialen beschikbaar vanuit de NOC*NSF Nationale Sportweek en de Sportactie.Hiermee maak je snel eenvoudig promotiemateriaal aan om bijv. 'jouw' sportclubs te stimuleren om mee te doen met deze landelijke programma's.

  • Hoe kan ik gebruik maken van de promotiematerialen?

   Als je gebruik wilt maken van de promotietool, dien je jezelf aan te melden bij Sportbase. Op deze pagina vind je meer informatie over het aanmelden bij Sportbase. Zodra je toegang hebt en kan inloggen, kom je uit op jouw dashboard van Sportbase. Op deze pagina vind je de direct link naar de promotietool. Tevens vind je op het dashboard meer informatie over enkele data & statistieken over de voor jou relevante sportclubs (bijv. m.b.t. de Sportactie) en informatie over landelijke programma's. 

   Meer informatie over het aanmelden bij Sportbase

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: