Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

maak kennis met Sportbase

Als medewerker van een sportbond en gemeenten kan je via Sportbase gebruik maken van de data en statistieken. Sportbondmedewerkers zien dat voor clubs die zijn aangesloten bij de bond en eventueel per regio. Medewerkers van een gemeente of sportbedrijf zien dit voor de clubs uit de regio waarmee je van doen hebt. De pagina toont welke verenigingen er mee doen aan landelijke programma's of aan het lokale sportplatform. In één oogopslag zie je op elk platform hoevaak het aanbod van de vereniging is bekeken, is geboekt en hoe het beoordeeld is. Als professional kan je gebruik maken van de sportpromotietool. Daarmee kan je marketing- en communicatiemateriaal eenvoudig aanmaken voor programma's en activiteiten zoals bijvoorbeeld de NOC*NSF Nationale Sportweek of Sportactie.

Wat kan je nog meer verwachten?

De pagina data en statistieken zal nog verder verreikt worden de komende periode. Hiermee kan je het aanbod dat de clubs maken monitoren. Zoals zoekstatistieken, waarmee je clubs kan helpen waar de sporters naar zoeken, waardoor het aanbod eerder gevonden of aantrekkelijker wordt. Tevens komen er ook zoekalerts. Sporters die zich hebben ingeschreven ontvangen bij nieuw sportaanbod een melding van indien het aanbod voldoet aan de zoektermen. Verder krijg je inzicht in het vereniging ondersteuningsnetwerk. Hiermee kan snel in contact komen met andere sportprofessionals. 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: