Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

NOC*NSF Nationale Sportweek

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is dan ook opnieuw het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek dit jaar! Schrijf je namens een gemeente of als sportbond om de laatste informatie te ontvangen over de NSW2020. 

Stimuleer deelname onder sportclubs

Een vitaal Nederland bereik je niet alleen: hoe groter het draagvlak onder sportclubs binnen jouw bond, hoe meer sporters we samen bereiken in de NOC*NSF Nationale Sportweek. Activeer dus ook hen om de sport in het zonnetje te zetten! 

Promoot via social media

Deel mooie sportmomenten van jullie verenigingen, zoals opleidingsdagen, opendagen en andere verhalen en of activiteiten. Roep clubs op om hun eigen #sportdoetietsmetje momenten te delen. Zo bereik je niet alleen nog meer mensen, maar maak je ook onderdeel uit van de landelijke campagne en inspireer je iedereen om jouw sport uit te proberen!  Maak gebruik van de promotietool om socialmedia post te maken en delen. Vergeet niet @nocnsf erin te taggen en gebruik de volgende hashtags:  

#NSW2020  
#BeActive  
#sportdoetietsmetje  


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: