Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

sportactie 'Proef de sport' voortijdig beëindigd

Het kabinet heeft dinsdag ter bestrijding van het coronavirus een 'gedeeltelijke lockdown' aangekondigd. Voor de sport betekent dit dat iedereen vanaf achttien jaar alleen mag sporten op anderhalve meter afstand, alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen en dat wedstrijden niet zijn toegestaan (m.u.v. jeugd en topsport). Dat geldt in ieder geval tot 27 oktober. De nieuwe maatregelen hebben Albert Heijn en NOC*NSF helaas doen besluiten om de sportactie ‘Proef de Sport’ per direct stop te zetten.

Sportactie ‘Proef de Sport’ binnen de nieuwe maatregelen onmogelijk

Boven de achttien jaar is sporten in teamverband niet mogelijk en kleedkamers en kantines zijn dicht. Sportclubs hebben hun handen vol met het toepassen van de nieuwe maatregelen. Het ontdekken van nieuwe sporten op sportclubs past niet bij een gedeeltelijke lockdown, die erop gericht is om reisbewegingen en sociaal contact zo veel mogelijk te beperken. Dit alles maakt het aanbieden van sport voor de sportactie ‘Proef de Sport’ nog maar zeer beperkt mogelijk. Albert Heijn en NOC*NSF zijn hierdoor genoodzaakt om de sportactie ‘Proef de sport’ voortijdig te beëindigen. Gezondheid en veiligheid staan voorop. We willen je hartelijk bedanken voor jouw betrokkenheid om clubs te enthousiasmeren om aan de sportactie mee te doen. Samen hebben we meer mensen aan het sporten en bewegen gekregen. Binnenkort ontvang je een evaluatie van ons en wij zijn benieuwd naar jouw feedback.

Sporten kan nog steeds

Sport en bewegen is goed voor ons immuunsysteem. Blijf daarom zeker de komende periode in beweging, houd jezelf fysiek en mentaal sterk en zorg voor gezonde voeding. Een goede weerbaarheid van iedereen is in de strijd tegen corona van essentieel belang. Zorg voor jezelf en elkaar!

 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: