Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

algemeen

Hieronder vind je alle algemene vragen en antwoorden met betrekking tot Sportbase. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op met NOC*NSF Sport Support.

 • algemeen

  • Wat is Sportbase?

   Als medewerker van een sportbond, gemeente, lokale of provinciale sportorganisatie kan je via Sportbase de data en statistieken bekijken van 'jouw' sportclubs in Clubbase. Zo ben je nog beter in staat om 'jouw' sportclubs te ondersteunen. Tevens kan je gratis gebruik maken van verschillende promotiematerialen om bijv. de NOC*NSF Nationale Sportweek en Sportactie te promoten. Daarnaast vind je ook allerlei interessant informatie voor sportclubs die je in jouw werk kan gebruiken. Zo zorgen we samen voor een hogere sportparticipatie en sterke vitale sportclubs!

   Om gebruik te maken van de promotietool en inzicht te hebben in de data & statistieken, dien je jezelf wel aan te melden bij Sportbase. Zo zorgen we ervoor dat alleen die informatie die voor jouw relevant is, zichtbaar is.

  • Zijn er kosten verbonden aan het gebruik maken van Sportbase?

   Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Sportbase.

  • Wat is het verschil tussen Clubbase en Sportbase?

   Clubbase is de omgeving voor sportclubs waar zij van alles kunnen regelen voor hun sportclub. Meer informatie hierover vind je hier.

   Sportbase is de omgeving voor sportbonden, gemeenten, lokale en provinciale sportorganisaties, die zich bezighouden met het ondersteunen van sportclubs.

 • aanmelden

  • Hoe meld ik mij aan bij Sportbase?

   Op de homepagina vind je direct de knop om jezelf aan te melden bij Sportbase. Vervolgens wordt je stapsgewijs meegenomen in wat je moet doen om jezelf aan te melden en te profiteren van alle functionaliteiten van Sportbase. 

  • Het lukt mij niet om mijzelf aan te melden voor Sportbase, wat nu?

   Dat is vervelend! NOC*NSF Sport Support helpt je graag verder. De contactgegevens vind je onderaan de pagina.

 • Sportprofiel

  • Wat is het Sportprofiel?

   Sportprofiel wordt gebruikt als account om uiteindelijk als individu toegang te krijgen tot verschillende digitale omgevingen, o.a. Sportbase. Meer informatie over het Sportprofiel lees je hier

  • Moet ik een Sportprofiel hebben om gebruik te kunnen maken van Sportbase?

   Ja, zonder Sportprofiel kan geen gebruik worden gemaakt van Sportbase. Volg de stappen voor het aanmaken van een Sportbase-profiel via de homepagina om gebruik te kunnen gaan maken van het platform.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: