Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

promotietool

Met de promotietool van NOC*NSF wordt het promoten van (jouw) sportactiviteiten nog makkelijker. Hiermee maak je snel eenvoudig promotiemateriaal aan om bijv. 'jouw' sportclubs te stimuleren om mee te doen met landelijke programma's zoals de NOC*NSF Nationale Sportweek of Sportactie. Hieronder vind je meerdere vragen en antwoorden met betrekking tot de promotietool. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op met NOC*NSF Sport Support.

 • algemeen

  • Welke promotiematerialen zijn er voor mijn organisatie beschikbaar?

   Er zijn promotiematerialen beschikbaar vanuit de NOC*NSF Nationale Sportweek en de Sportactie.Hiermee maak je snel eenvoudig promotiemateriaal aan om bijv. 'jouw' sportclubs te stimuleren om mee te doen met deze landelijke programma's.

  • Kan mijn organisatie gratis gebruik maken van de promotietool?

   De promotietool is voor sportbonden, gemeenten, lokale en provinciale sportorganisaties gratis te gebruiken. Als je gebruik wilt maken van de promotietool, dien je jezelf aan te melden bij Sportbase. Lees hier hoe je dit kunt doen.

  • Hoe kan ik gebruik maken van de promotiematerialen?

   Als je gebruik wilt maken van de promotietool, dien je jezelf aan te melden bij Sportbase. Op deze pagina vind je meer informatie over het aanmelden bij Sportbase. Zodra je toegang hebt en kan inloggen, kom je uit op jouw dashboard van Sportbase. Op deze pagina vind je de direct link naar de promotietool. Tevens vind je op het dashboard meer informatie over enkele data & statistieken over de voor jou relevante sportclubs (bijv. m.b.t. de Sportactie) en informatie over landelijke programma's. 

   Meer informatie over het aanmelden bij Sportbase

  • Ik ondervind een technisch probleem bij het gebruik van de promotietool, hoe kan ik dit oplossen?

   Als je een technisch probleem ondervindt kun je contact opnemen met NOC*NSF Sport Support.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: